EXCLUSIV! Interviu Alexandru Cumpănașu: “O parte din statul Român este crima organizată”. Prima măsura ca președinte: “voi înființa departamentul anti-mafia la Cotroceni.”

Dacă Vlad Țepeș și Corneliu Vadim Tudor ar fi avut un fiu, Alexandru Cumpănașu ar fi acea persoană. In toate discursurile sale publice, Cumpănașu bagă politicieni si cioci la pușcărie, face dreptate, stârpește mafia din politica si administratie, taie și spânzură în stânga și-n dreapta pe toti inamicii vizibili si invizibili ai nației, in timp ce apără săracii si pe cei defavorizați din societate.

În aceasta ipostază de salvator al celor oropsoți l-am întâlnit pe prezidențiabilul Cumpănașu în fața primariei Târgu-Mureș, unde trăsnea și fulgera la adresa primarului Dorin Florea și a consilierului Claudiu Maior, amenințându-i cu pușcăria și cu dosare penale pentru că au evacuat persoanele dintr-un centru de noapte pentru oameni fără adăpost.

Înconjurat de persoanele date afară din centru de adapost, Cumpănașu, într-un adevarat show de forță (cel puțin pentru cei ramași pe drumuri care vedeau în el unica sperață pentru rezolvarea porblemei) răcnea cu furie la Forea si Marior să iasă afară din primărie (deși s-a dus acolo la 17:00, dupa ce nu mai era nimeni in primărie).

Am profitat de un moment de relativă liniște și i-am pus rapid câteva întrebari prezidențiabilului Cumpănașu; iată ce-a ieșit:

“în pușcărie intră toți; ca președinte voi face plângere penală tutoror primarilor care nu-și vor face treaba” Cumpănașu.

Despre Iohannis: “L-ați vazut vreodata în mijlocul unor oameni cu probleme? S-ar simți prost să fie aici, s-ar simți stingher”

Despre primarul Florea: “când te uiți la copilul ăsta de un an(ridică un copil în brațe)…nu știe omul asta (Florea) de faptul că-l aruncă în stradă și că în două nopți moare?!”

L-am întrebat cum răspunde acuzațiilor ca se folosește de cazul Caracal pentru a-și crea notorietate: “E penibil, daca nu era Alexandra si Cazul Caracal, nu mai aveam astazi niciun adevăr scos la supratață, nici despre poliție, nici despre parchet, nici despre Florea, nici despre nimeni…”

Despre cazul Caracal: “Statul Român ne minte pe față…procuratura Italiana este în căutarea fetei in viață, nu ca cei de aici”. “Aseara a fost o declarație oficiala a DIICOT în care au spus că din punctul lor de vedere e moarta (Alexandra) și că nu mai are dece s-o caute”

Ce credeți că a dus la cazul Caracal?

Cumpănașu: “Corupția, nepăsarea, implicarea unor oameni politici în rețelele de trafic de carne vie”. “O parte din statul Român este crima organizată”

Cumpănașu: “Statul Român e împarțit in doua: clanuri mafiote și oameni simpli”

“Forța Romaniei” este miscarea politică pornită de Cumpănanșu, care va deveni în curând partid, după spusele acestuia.

Despre prezidențiale: “Eu am o singură așteptare: de a caștiga, punct! Eu nu am pus problema să fiu un iepure …eu voi câștiga alegerile, și dacă nu voi câștiga, nu dau voturile nimănui, și nu votez pe nimeni.”

“Cumpănașu totul sau nimic…de aceea lupt cu parchetul, cu serviciile, cu poliția, cu politicul…cu toți”

Prima măsură ca președinte: “voi înființa departamentul anti-mafia la Cotroceni”

A doua măsura: “eradicarea tuturor clanurilor mafiote din stat și din afara statului…printr-o operațiune de curățire cum s-a chemt in Italia, mani pulite, cu mainile curate; o mână de procurori si o mână de polițiști vor accționa printr-o operațiune aprobată de CSAT prin care vom curăța toată România”

“DNA-ul și Kovesi au facut și bune și rele…Nu putem sa spunem ca nu ne-a furat nimeni, nimic, de exemplu Florea (Dorin FLorea, primarul TG.Mureș) a furat din orașul ăsta la greu, are dosare penale, o să mă ocup eu să văd ce-i cu ele, dar acolo (la DNA) s-au comis și multe abuzuri.”

Celor de la Secția speciala pentru investigarea magistratilor le este frica sa-si ancheteze colegii procurori a mai spus Cumpănanșu: “când am facut plângerea penală față de procurorii responsabili de cazul Alexandrei, le-a fost frică (celor de la secție) să-i ancheteze pe colegii lor”

Accesați aici varianta audio integrală a interviului:

Facebook Comments