Toate petrecerile din Târgu-Mureș la care îți poți etala costumul de Halloween în acest Weekend. Boohoo! Go!

Dacă ai așteptat cu nerăbdare petrecerea de Halloween să-ți etalezi cel mai creepy/cool/ingenios costum, TGM Blog ți-a pregătit o listă cu petrecerile de Halloween unde poți face asta.

44th street promite ceva Horror on 44th street

Când: Nov 1 at 10 AM

Unde: Revoluției 44

The Bunker organizează cea mai kitschoasă petrecere în această seară la Kitsch Party // Halloween . Kitsch is easy, așa că nu vei avea probleme să “blend-in with the crowd”. Pune ce ai mai nașpa pe tine & go.

Cănd: Nov 1,  10 PM – 4 AM

Unde: Sinaia 3

10 lei, 16+, buletin

Dacă-ți și place să câștigi ceva de Halloween, nu doar să te costumezi scarry, la Gutenberg Studentenverein ai șansa să participi la o tombolă cu surprize și premiu cel mare. Win-win!

Când: Nov 1, 8 PM – 3 AM

Unde: Barceloca

15 lei

La Creatures of the Night Halloween party găzduită de Le & Le Games – Dare to play!? nu câștigi doar apreciere la concursul de costume, ci primești și o bere din partea casei + bonus DJ iON la platane. TRIPLE (HALLO) WIN!

Când: Nov 2, 8 PM – 5 AM

Unde: Artei 3

15 lei

La GCafé BillyOnAir Halloween Party at G. nu doar intri gratis dacă ești costumat corespunzător, dar ai și ofertă Dramsylvania Whisky 2+1. Terrifying!

Când: Nov 2, 10 PM – 3 AM

Unde: Cuza Vodă 33

10 lei

Dacă vrei sa mergi la trick or treating The BackStage‘s got you covered la Trick or Treat or Party.

Când: Nov 2, 10 PM – 3 AM

Unde: Piața Trandafirilor, nr.53

Dacă după două zile de bântuit pe la petreceri de Halloween nu te-ai săturat de lucruri de groază, piesa de teatru Săraci de Lucy Thurber de duminică seara de la Teatrul Național care “prezintă publicului o problematică actuală la nivel global şi aduce pe scenă o familie disfuncțională în care alcoolismul, violenţa domestică, lipsurile financiare şi izolarea socială erodează iremediabil speranţele unei vieţi echilibrate şi împlinite” nu doar că o să te sperie, dar probabil o să te și deprime. Se merită!

Când: Duminică, 7:30 PM – 9:30 PM

Bilete aici

Hai că ți-am făcut planul pentru un weekend de speriat.

Over & out,

TGM Blog/ the future

Facebook Comments