Cum iti poti petrece o dupa-amiaza de weekend in Septembrie la Targu Mures?

Esti in casa si nu sti cum sa-ti petreci Duminica dupa-amiaza la Targu Mures? TGM Blog iti propune o tura prin oras, iar tot ce ai nevoie e o bicicleta/trotineta. Poti merge cu prietenii, cu familia sau solo.


Daca esti in zona Tudor, iti poti incepe itinerarul in zona Dacia, la cafeneaua Roasted Brown, pe terasa, unde te poti incarca cu o cafea si un Croasant cu gem, energia perfecta pentru hoinarit cateva ore prin oras. 

Cafeneaua Roasted Brown / Foto: TGM Blog

Dupa o mini siesta la cafenea, pornesti pe albia poklosului pana la Polivalenta, apoi treci calea ferata pe sub pod Mures si mergi la Weekend pe malul apei.

Foto: TGM Blog

Malul Muresului e mereu o placere, e tot timpul animat, si se termina mult prea repede. 

La weekend poti prinde o ora pe sezlong intru-n soare perfect de Septembrie, admirand coroana padurii de la platou, care incepe subtil sa isi schimbe culorile (astept sa ne incante cu foliajul de toamna in Octombrie). Daca nu-ti arde de plaja, gazonul imaculat e numai bun pentru frisbie/meditatie/ce vrei tu.

Foto: TGM Blog

Pentru ca ziua nu s-a terminat, poti face rapid un pit-stop la cetate, de unde iti poti cumpara castane proaspat prajite.

Foto: TGM Blog

Iar daca nu vrei sa mai stai pe la cetate, unde e greu sa nu opresti putin,  te poti oprit intr-un parc dragut in spatele unei biserci pe Stefan cel Mare, o mini-piateta retrasa, in care poti petrece o jumatate de ora de “me time”, la soare, ferit de zgomotul bulevardului de biserica cu turnul ei intricat, privind porumbeii cum pasc in razele dupa-amiezii. E si locul perfect unde sa mananci castanele a caror coaja deja s-a inmuiat de la aburul din punga, si acum se desfac perfect.

Va las sa descoperiti aceasta mica comoara, oferindu-va ca indiciu poza cu vedere din parc.

Foto: TGM Blog

Si uite asa poti petrece o dupa-amiaza plina, umpluta cu lucruri simple, intr-un soare perfect, la Targu-Mures.

By O V D U @ TGM Blog.


Facebook Comments