Alte logouri de identitate vizuală a orașului Târgu Mureș care nu au trecut “la montaj”

Primăria Târgu Mureș a dezvăluit recent  noua siglă de identitate vizuală a orașului. Deși apreciem efortul depus de echipa de creație a noului logo identitar, la tgmblog.ro am cosiderat că putem crea niște logouri care să surprindă mai bine identiatea vizuală a orașului Târgu Mureș.

Mai jos vă prezentăm diferite embleme care, din punctul nostru de vedere, reprezintă cu o mai mare acuratețe identitatea vizuală a orașului.

Emblema: Infrastructură avangarde

Una din imaginile emblematice ale orașului Târgu Mureș este infrastructura avangardistă, de ultimă generație, care plasează orașul nostru între orașele cele mai dezvolate din lume.

Emblema: Protejat în sânul comunitații

Cu toții știam că niciun membru al comunității noastre nu este lăsat în urmă. Emblematice pentru acest oraș sunt serviciile de asistență socială neegalate chiar și de țarile cele mai bogate ale lumii.

Emblema: Împreună pútem

Una din imaginea de necontestat, si o desavarșită identitate vizuală a orașului, este curățenia sclipitoare a acestei urbe.

Emblema: Orașul iubirii

La Târgu Mureș ne iubim atât de mult, încât suntem de nedespărțit chiar și în trafic.

Emblema: Viitor de AUR (olac)

Nu în ultimul rând, și poate cel mai important aspect identitar, atât vizual cât și social, este viitorul pe care acest oraș îl oferă copiilor.

 

Ca întodeanuna, așteptăm sugestiile voastre, în cazul în care considerați că am omis anumite aspecte.

TGB Blog/ the future.

Facebook Comments