Ajutor! Orașul meu se prăbușește!

Odată cu topirea zăpezii, se pare că se topește si infrastructura orașului Târgu Mureș. Străzi sparte, scări dezintegrate, gropi, borduri fărâmițate.

În multe cartire, peisajul este dezolant. Ani de zile de neglijare si lipsă de întreținere au accelarat deteriorarea infrastructurii.

Pe această cale invităm toți cititorii acestui blog să trimită poze cu locuri deteriorate din jurul lor pentru a întocmi top-ul celor mai “pușcate” zone din oraș. Postati pozele in secțiunea comentarii a acestui articol pe pagina de Facebook TGM Blog.

Foto: TGM Blog

Aceasta nu este o critică adusă noii adiminstrații a orașului, ci un semnal de alarmă, sau o mână de ajutor. Prin această inițiativă ne propunem să le aratăm celor din aparatul de conducere al orașului unde să își concentreze eforturile, semnalizând zonele care se află in cea mai mare nevoie de atenție. Poate că de la înălțimea birourilor unde se urzesc intrigi și se doctoresc funcții, nu se văd aceste probleme. Haideți să le dăm o mână de ajutor și să le arătăm unde să se uite, că poate și-au pierdut busola, si au nevoie de ajutor.

În urma postărilor pe grupurile sociale, primăria a mobilizat echipe pentru repararea strazilor. Însa multe din aceste reparații sunt făcute superficial, pe timp de ploaie, reparații care vor ține exact cât o ploaie…după cum se poate observa și în imaginea de mai jos, a unei prospete plombări pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în intersecția Fortuna.

 

Foto: TGM Blog

Așteptăm așadar imagini si locația imaginilor pentru a întocmi topul celor mai “pușcate” zone din Târgu Mureș.

Over & out.

TGM Blog, the future.

 

Facebook Comments