ANUNȚ! Pista de alergare de la platou indisponiblă 24H pentru reparatii.

Pista de alergare de la Platoul Cornesti este in curs de a fi reconditionata. Am stat de vorba cu muncitorii firmei care se ocupa de reconditionare, si m-au rugat să anunț lumea sa nu foloseasca pista de alergare timp de 24 de ore. Daca sunteti alergatori sau aveti prieteni care alearga la platou, va rog sa-i anuntati.

Un muncitor al firmei care reabiliteaza pista de alergare de la Platoul Cornesti
Foto: TGM Blog

Muncitorii s-au plans de cetatenii care nu asteapta ca materialul adeziv sa-si faca efectul, ceea ce duce la deteriorarea prematura a pistei, care, conform spuselor muncitorilor, are o garantie de 2 ani. I-am intrebat pe reprezentatii firmei daca nu e prea putin acest termen de garantie, iar acestia au raspuns ca pentru o zona de trafic intens cum este pista de la platou, nu pot sa garanteze o perioada mai lunga. Mai mult, acestia au afirmat ca multa lume NU foloseste echipament corespunzator (adica acelasi echipament care ar trebui folosit in sala) ci folosesc pantofi cu crampoane care deterioreaza prematur pista.

Materialul din care se realizeaza pista e un amestec de granule din cauciuc obtinute din anvelope auto reciclate, amestecate cu un adeziv special.

Cauciuc maruntit de la anvelope auto reiclate folosit pentru stratul pistei de alergare / Foto: TGM Blog

Am intrebat un reprezentat al primariei Tg-Mures care era de fata, despre costurile de reabilitare, iar acesta mi-a raspuns ca pista e inca in garantie, si e responsabilitatea firmei care a executat initial lucrarea.

Portiuni din pista de alergare reabilitate astazi, 1 Octombrie, 2019 / Foto: TGM Blog

Concluzia: nu alergati 24 de ore pe pista de la Platoul Cornesti.

Over & out,

TGM Blog. The future

Facebook Comments